Ga naar hoofdinhoud

Een aankoop bij VENN kan geleverd of na afspraak afgehaald worden in ons atelier te Oosterzele, waar we jou met open armen ontvangen. Duidt jouw keuze aan bij het verwerken van de aankoop op de webshop. Je kan ook eventuele vragen of opmerkingen toevoegen, zo kan VENN een antwoord bieden op al jouw vragen en wensen. Na het plaatsen van jouw bestelling neemt VENN telefonisch of per mail contact op met jou om de leveringsmodaliteiten te bespreken.

Leveringen van meubels binnen België en grensgebied doen we met onze eigenste VENN-van. Afhankelijk van de afstand worden kleinere objecten mogelijks verzonden. Voor leveringen binnen de Europese Unie werken we samen met verschillende betrouwbare transportbedrijven en zoeken de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw bestemming. Je bent natuurlijk ook vrij om zelf een transporteur te kiezen.

Welke keuze je ook maakt, we zorgen ervoor dat al onze artikelen kwalitatief en met de grootste zorg verpakt worden voor verzending of transport. Hierbij maken we zoveel als mogelijk gebruik van gerecupereerd materiaal.

De prijs van de verzending of het transport hangt af van de afstand, de aard en het aantal aangekochte artikelen. Leveringen in de gemeenten Oosterzele, Zwalm, Sint-Lievens-Houtem, Wetteren, Zottegem en Herzele zijn gratis vanaf 250 euro. Met een beetje geluk brengen we zelf bestellingen onder de 250 euro gratis naar jouw huis. Leveringen binnen België zijn gratis vanaf een aankoopbedrag van 1500 euro.

Voor het leveren van jouw meubel vragen we een klein beetje geduld. We proberen de leveringen zoveel als mogelijk te bundelen, zo kunnen we de leveringskosten drukken én sparen we onze planeet een beetje. De max. levertermijn bedraagt vier weken. Valt wel mee, toch?

Winkelwagen
Zoeken