Ga naar hoofdinhoud

Hoe het begon

Twee vriendinnen Evelien & Nina delen, naast een uitbundige lach, de liefde voor design, interieur en architectuur. Na jarenlang spuien van wilde ideeën brachten een meubelrestauratiecursus en enkele anderhalve meter-wandelingen de plannen in een stroomversnelling. We sprongen…

Preloved & duurzaam

Met VENN kiezen we bewust voor gebruikte en duurzame meubels, meubels met een verhaal, objecten met karakter. Een collectie die bestaat uit authentiek vintage meubilair en meer recente preloved items. Niet enkel een esthetische keuze, maar ook een positieve keuze voor onze planeet. VENN verdeelt meubels die door hun kwalitatief design een lange levensduur hebben. Design betekent voor ons in de eerste plaats een kwalitatief ontwerp, en staat niet louter synoniem voor bekende ontwerpen of designhuizen. Al houden we natuurlijk van onze klassiekers.

Eclectische verzameling

De voorliefde van E & N voor uiteenlopende stijlen en stromingen resulteert in een eclectische verzameling van meubels en objecten.

Ons devies: We only buy what we love, we love what we sell… (Geef toe, klinkt toch beter in het Engels)

Aandacht voor het verhaal

Elk meubel of object dat in de VENN-collectie terecht komt krijgt de aandacht die het nodig heeft, van een sopje over een likje olie tot een volledige restauratie, dit met zoveel mogelijk respect voor de geschiedenis. Het patina vertelt immers het verhaal van het meubel, brengt een object tot leven.

Over VENN

Interieur op maat

VENN is meer dan een verdeler van meubels en objecten. VENN heeft met Evelien een ervaren interieurstylist en -architect in huis. Wil je wat meer karakter in jouw woning of heb je het gevoel dat je niet het uiterste uit jouw ruimte haalt? Ook met deze vragen kan je terecht bij VENN. Van stylingadvies, setdressing tot een totaalproject met maatwerk, waarvoor we ons omringen met getalenteerde lokale makers en designers.

Welkom!

E & N verwelkomen jou graag op afspraak in hun atelier te Oosterzele. Ga jij echt voor die coup de foudre, wil je eens voelen hoe lekker die zetel zit of wens je extra info over jouw favorieten?  Afspraak @Heistraat 105a in Oosterzele.

Winkelwagen
Zoeken