Ga naar hoofdinhoud

We verkopen

De VENN-collectie bestaat uit authentiek vintage meubilair en meer recente preloved items. Een eclectische verzameling van meubels met een verhaal, objecten met karakter. Elk stuk wordt geselecteerd op kwalitatief ontwerp, lange levensduur én ons buikgevoel.

Interieurontwerp en -styling

Heb je het gevoel dat er iets mist in jouw interieur? Ben je niet zeker dat je het uiterste uit een ruimte haalt of twijfel je over de positie van jouw meubels?

Interieurarchitecte Evelien luistert naar jouw vragen en noden. Ze laat met haar advies of ontwerp jouw persoonlijkheid spreken in je interieur.

Van stylingadvies tot een totaalproject met te ontwerpen maatwerk. Voor totaalprojecten werkt VENN samen met getalenteerde lokale makers en designers. Partners die bewust omgaan met het productieproces, kwaliteit nastreven en duurzaam ondernemen.

Stuur een mailtje met jouw vraag en ontvang vrijblijvend een offerte.

Restauratie

Jouw favoriete maar iets te heftig geleefde meubel wordt door ons gerestaureerd met gebruik van ecovriendelijke producten. We werken hiervoor ook nauw samen met steengoede stoffeerders.

Schiet enkele foto’s van jouw meubel, stuur een mailtje met jouw vraag en ontvang vrijblijvend een offerte.

Homestaging & setdressing

VENN brengt een welkome portie “je ne sais quoi” naar jouw vastgoed of set. Neem contact op om de verhuur van jouw uitverkoren items te bespreken of laat de volledige styling over aan interieurarchitecte Evelien.

Wij kopen

VENN is steeds op zoek naar kwalitatieve tweedehandsmeubels en -objecten met karakter.

Een meubel dat wat liefde nodig heeft schrikt ons niet af, we hebben liefde te over… Vooraleer het de koop in gaat, restaureren we jouw meubel met ecovriendelijke producten.

Denk je dat jouw meubel niet zou misstaan in onze VENN-collectie? Schiet enkele gedetailleerde foto’s, maak een korte beschrijving en neem contact met ons op.

Winkelwagen
Zoeken